Krops- og Samtaleterapi -

Velkommen til Din Rejse Mod Selvindsigt og Velvære

Har du nogensinde følt, at der mangler noget i dit liv? At stress, angst eller fysiske smerter holder dig tilbage fra at leve fuldt ud? Hos Soulness finder du en helhedsorienteret tilgang til både fysiske og mentale problematikker gennem kropsterapi og samtaleterapi. Start nu – Få roen tilbage i hverdagen.

Book din første 90min. session og spar 20%. Rabatpris 880kr (Normalpris 1.100kr).
Brug rabatkoden: NYKUNDE

Hvad kan jeg tilbyde dig?

Kropsterapi: Ved at arbejde med kroppen kan vi frigøre dybtliggende spændinger og traumer. Gennem teknikker som pulserende massage, akupressur, åndedrætsøvelser, zoneterapi og kropsbevidsthed skaber vi balance mellem krop og sind. Kroppen husker, derfor kan der skabes stor forløsning og lethed, ved at afspænde og lade kroppen afreagerer.

Samtaleterapi: Gennem samtaleterapi får du plads til at udforske dine tanker og følelser de bevidste såvel som de ubevidste. Du får belyst dine mønstre, vaner, overlevelsesstrategier og forsvarsmekanismer, så du kan møde dig selv med større forståelse og bevidsthed. Jeg anvender blandt andet også drømmetydning, skyggearbejde, indre barn og kroppen for at hjælpe dig med at udtrykke det, der kan være svært at sætte ord på.

En Helhedsorienteret Tilgang

Jeg ser mennesket som en helhed, hvor krop og sind er tæt forbundne. Mine metoder bliver tilpasset den enkelte til at skabe forløsning både kropsligt og mentalt. Gennem en kombination af kropsterapi og samtaleterapi, hjælper jeg dig med at genfinde din indre ro og balance. Ved at være bevidst og forstå dig selv bedre får du mulighed for at ændre dit liv og forvandle dit liv til at blive den du længes efter.

Prøv noget nyt med Mindfulness, Tankefeltterapi og Kunstterapi

Mindfulness hjælper dig med at være til stede i nuet og reducere stress. Kunstterapi åbner op for nye måder at forstå og håndtere dine følelser på. Gennem Tankefeltterapi kan jeg hjælpe dig med at bearbejde og frigøre negative følelser og traumer ved at stimulere kroppens energibaner, hvilket skaber dyb forløsning både mentalt og følelsesmæssigt. Sammen giver disse metoder dig værktøjer til personlig udvikling og en dybere forbindelse til dig selv.

For Dig, der Vil Mere

Mine behandlinger er for både mænd og kvinder, der ønsker at arbejde med personlig udvikling og finde tilbage til sig selv. Uanset om du oplever fysiske smerter, mentale udfordringer eller blot ønsker at opnå en større selvforståelse, er jeg her for at støtte dig på din rejse. Jeg arbejder i mine forløb også med temaer såsom: Ensomhed, Sensitivitet, Depression, Svigt, Sorg, Selvværd og Selvtillid, Skyld og Skam, kroniske smerter m.m.

Tag det Første Skridt i Dag

Er du klar til at tage det første skridt mod en sundere og mere balanceret tilværelse? Kontakt mig i dag og lad os sammen finde den rette behandling for dig. Din rejse mod et harmonisk liv begynder her.

Book din første 90min. session og spar 20%. Brug rabatkoden: NYKUNDE

Hvem er jeg?

Mit navn er Nikela Jo. Oprindeligt er jeg uddannet Logistikøkonom og Speditør, og efter flere år i branchen med gentagende stress og angst, var det tid til at gøre noget andet. I 2019 startede en ny rejse for mig. Først som Personlig træner så senere som Kropsterapeut, Healer og Mindfulness instruktør.
I dag driver jeg klinikken Soulness, hvor jeg arbejder med fokus på helhedsorienteret behandling gennem krop og sind. Hertil er jeg også under uddannelse til Psykoterapeut på 2. år (af 4 år).


Jeg ser frem til at hjælpe dig med at finde vejen tilbage til dig selv. Velkommen til en ny begyndelse!


Kontakt mig:

  • Telefon: 28114343
  • Email: soulness@fitfysiq.dk
  • Adresse: Soulness, Ålholm Plads 3, 2500 Valby