12 chakra balancering med krystalhealing

Få fintunet og balanceret dit 12 chakra system.

Indledningsvis starter jeg med at teste om du har gavn af 12 chakra krystalværktøjerne, og om du er ved at overgå til 12 chakra systemet.

Du kan bevidst eller ubevidst være under udvikling til det nye system. Gennem din spirituelle udvikling vil de nye chakra gradvist åbne sig, processen er her forskellig fra person til person. De fleste som arbejder med deres spirituelle udvikling vil højst sandsynlig have  1 eller flere af de nye chakra aktive. Man kan dog også få det åbnet gennem en aktiveringssession, som jeg kommer til at tilbyde på et senere tidpunkt.

✨ Arbejder du med og får du healing i 7 chakra systemet selvom du er udviklet til de 12, kan dette føles enormt ubehageligt for krop og sjæl. Som at være fanget i en kasse, hvor man ikke hører til.

✨ På vores vej til Ascension ind i Den Gyldne tidsalder, overgår eller åbner vi op for aktivering af det udvidet chakra system.

Vi har indtil nu arbejdet med de 7 hovedchakra som vi er bekendte med, som passer til energierne i 3. Dimension, men vi skal nu til at åbne op for yderligere chakra i takt at der højnes for den kollektive bevidsthed, og vi bevæger os mod Den Gyldne Tidsalder.

➡️ 12 chakra systemet består af følgende chakra:

Jordstjerne

Rod

Hara

Navle

Solar plexus

Hjerte

Hals

Det tredje øje

Krone

Kausal

Sjælestjerne

Stjerneport

✨ Med denne fjernhealing åbner jeg ikke op for 12 chakra energisystemet, men de bliver med krystalværktøjet checket igennem for at være sikker på at de er som de skal være til og når du er klar til åbningen af dem. De chakra som allerede er åbnet og aktiveret bliver renset og fintunet, og jeg testere over flere omgange under healingen om noget skulle forskyde efter hver balancering. Da ubalancerne vil blive balanceret og fintunet, kan du opleve en fornyet energistrømning efter healingen.

✨ Til healing bruger jeg et krystalværktøj som er kodet i 5. Dimension energier formidlet af City of Light, det er derfor højfrekvente energier jeg balancere med. City of Light er et æterisk fælleskab og lysskib der er kommet til jorden for at hjælpe os i vores overgang til Den Gyldne Tidsalder.

✨ Ved fjernhealing skriver jeg til dig efter session hvilke ubalancer jeg har fundet, og beskrivelse af de chakra som er nye i dit system som jeg har balanceret. F.eks. har jeg lavet en balancering på Sjerneport chakraet får du en beskrivelse af den.

Behandlingen sker som skriftligt fjernehealing eller fysisk i klinikken.