Lifting Gua Sha i Valby

Forskøn ansigtet med en ansigtsbehandling.

Lifting Gua sha er en kombination af Gua sha og Japansk lifting, som den senere tid har været meget moderne i jagten på et naturligt ansigtsløft.

Gua sha er en behandling til ansigtet og halsen, hvor der bl.a. benyttes cupping og Rosa kvarts Gua sha sten.
Ved Gua Sha sten arbejdes der med en blid skrabe metode på tør huden, der stimulerer og aktiverer huden til selv at producere olie og drænere ansigtet for væske og affaldsstoffer. Gua sha stenene bruges også til arbejde dybere ved rynker og linjer. Ved en Gua Sha behandlingen får du bl.a. glød til huden, mindsker poser og hævelse omkring øjnene og mindsker væske ophobning.
Kosmetisk cupping giver en smuk og blød hud, da det udover at rense bindevævet, skaber cirkulation og tilfører ilt og næring til huden, muskler og bindevæv. Jeg benytter både tør cupping og olie cupping til behandlingen.

Japansk lifting er en behandling hvor der bruges teknikker hvor ansigtets muskler trænes og løftes. Der bliver brugt ansigtszoneterapi og akkupressur, hvor der trykkes på punkter i ansigtet der aktiverer og stimulere. Under behandlingen bliver der kontinuerligt drænnet for affaldsstoffer der bliver frigivet ved massagen. Musklerne bliver udover strammet op også afspændt, dette støtter i at rynker mindskes.

Lifting Gua Sha® mindsker rynker, fine linier, forbedre muskeltonus og ubalancer i organzoner. Ansigtet får fjernet affaldsstoffer og væske ophobning udskilles, hvilket resulterer i et detox af ansigtet og mindre oppustethed/hævelse. Celleproduktionen bliver stimuleret samt blodtilstrømning og ilt øges, dette hjælper ansigtet til at få næringsstoffer og forbedre healingsproces. Behandlingen afsluttes med en kølende ansigtsmaske.

Et alternativ til botox uden skadelige bivirkninger. Få et naturligt ansigtsløft og synlig resultatet efter blot én behandling 🙂

Du kan vælge at få en fuld behandling med Lifting Gua Sha 90min eller kun Gua Sha 45min.

Ønsker du et varigt resultatet anbefales det at du får 10 behandlinger inden for 5 uger. Der er mulighed for køb af klippekort.
Ved vedligeholdelse holder resultatet op til 2 år.

Nedenstående billeder viser en synlig forskel efter første behandling.

Flere billeder kan løbende ses på Facebook og Instagram.