Relax & Release -

Slip fri for stress og angst med et holistisk forløb

Vidste du at 400-500.000 danskere har symptomer på alvorligt stress og 350-400.000 voksende danskere har symptomer der svarer til kriterierne for angst? Så har du oplevet symptomer der tyder på stress og angst som nedenstående kan jeg forsikre dig du ikke er alene. Det har vist sig at gennem mit arbejde de senere år at jeg i stigende grad behandler flere og flere klienter med stress og angst – Især hos personer der er sansestærke/særligt sensitive. Derfor har jeg også med tiden fået større erfaring og viden inden for området, som ligger til grunde for dette forløb. Du får mulighed for at komme ind til rodårsagen til din problematik, og mærke efter i hjerte og sjæl, hvor der skal forløses og udvikles. Processen sker altid i dit eget tempo, så du selv kan følge med, og kan forsætte dagen med en dejlig indre ro, når du går ud af døren.

Kan du nikke genkende til symptomer på stress:
– Ondt i maven
– Begrænset vejrtrækning
– Søvnforstyrrelser
– Hovedpine/Migræne
– Uro i kroppen eller hjertebanken
– Manglende koncentrationsevne
– Depression

Måske oplever du også angst i form af:
– Katastrofetanker
– Konstant bekymring og frygt for at miste kontrol
– Frygt for offentlige og sociale situationer
– Irrationelle frygtreaktioner
– Negative tankemønstre
– Panikanfald med hjertebanken

Relax & Release handler om at få til at restituere, afspænde og balancere samt finde fornyet energi gennem et harmonisk samspil mellem krop, sind og sjæl. Soulness er et hjerterum, hvor vi sammen udforsker dine udviklingspotentialler, opdager dine behov og sjæls længsler. Forløbet er en kombination af teknikker og øvelser, for at komme rundt om det hele menneske, altså med den holistisk tilgange. Det bliver skræddersyet til dine behov her og nu og løbende tilpasset. Jeg bruger bla. viden inden for:
– Kropsterapi
– Psykoterapi
– Mindfulness
– Kunstterapi
– Tankefeltterapi
– Energiarbejde og Healing

Relax and Release forløbet strækker sig over ca. 16 uger, hvor vi sammen finde det passende interval du skal komme i, men de første uger vil det være mere intensivt, for at sørge for at du kommer godt fra start, og der tages hånd om evt. problematikker og udfordringer der skulle dukke op. For der vil altid dukke modstand op, når vi arbejder med personlig udvikling. Den modstand kan komme fra os selv og/eller fra andre. Relax & Release forløbet indholder:
– 10 x 90min Sessioner.
– Adgang til online platform med videoer med øvelser og tekniker til krop og sind.
– Lukket online gruppe for forløbet.
– Adgang til gruppesessioner.
– Håndplukket gavepose med æteriske oliér der støtter en stress og angst fri hverdag.