Personlig træning i Valby og Rødovre, Forbedre dit velvære - FIT FYSIQ

Personlig træning er sat i bero på ubestemt tid grundet åbning af Klinik Soulness. Følg med på SoMe for info om udendørs bootcamps der afholdes ind i mellem i løbet af året.


Få den sparring du mangler fra dag 1 med personlig træning!

Uanset hvilken målsætning du kommer med vil hjælpe og vejlede dig, ud fra der hvor du er lige nu. Træning kan være terapeutisk, styrkende og et fristed du bruger i hverdagen. Derfor ser jeg også muligheden til at bruge træning som en personlig udvikling, hvor du både kan blive fysisk og psykisk stærk. Dette er udover jeg selvfølgelig hjælper dig med at få øvelser og teknikken på plads.
Selvom jeg sætter en vigtighed i at det skal være sjovt at træne, så vil du også blive presset og på sved på panden for at få det maksimale ud af din træning.
Træningerne bliver tilpasset dine ønsker, målsætning og begrænsninger. Med fokus på styrke kan det bestå af:
– Maskiner
– Frivægtsøvelser
– Funktioneltræning
– Intervaltræning m.m.
Du vil få en god hård træning der udfordre og giver resultater, uanset om du ønsker vægttab, forbedret velvære eller øget muskelmasse.

Gennem styrketræning kan du yderligere opnå øget forbrænding og muskelmasse, nedsat fedtprocent, forbedret immunforsvar, øget mental velvære og overskut i hverdagen samt forbygge skader.

Der er mulighed for træning 1:1, på hold/bootcamp eller sammen med din veninde, mand, kone, søster, datter, far osv. Ønsker du kun træning uden et forløb kan jeg anbefale at købe et klippekort til det antal gange træning du ønsker og bruge dem efter behov. På denne måde er du ikke fastlåst til et forløb.

Jeg er certificeret Personlig Træner ved Fitness Institute i København, og har sidenhen også taget andre kurser, så jeg kan hjælpe mine klinter bedst muligt. Jeg bruger også min forståelse af kroppen fra min uddannelse som Totum Kropaterapeut.

Ved personlig træning har du også mulighed for tilkøb af kostplan:
Kostvejledning http://fitfysiq.dk/kostvejledning
Har du brug for at få afspændt og balanceret kroppen. Prøv en kropsterapeutisk behandling:
Booke tid til din behandling her: http://system.easypractice.net/book/fit-fysiq