Kostvejledning der er nemt og overskueligt - FIT FYSIQ

Forbedre dine kostvaner og livskvalitet med kostvejledning. Spis sund og afbalanceret mad der er til at overskue.

Hvis du på en livsstilsændring, spiser mad du ikke kan lide, hvordan kan du så forvente et varigt resultat. Skal du have en struktureret kost det passer din livsstil og målsætning, så kan en kostplan være en god ide.

Uanset om du ønsker generel sundhed, vægttab, vægtøgning, muskelopbygning, så er kosten altafgørende for dit resultat. Hvis du ikke har styr eller overblik på din indtagelse kan du ikke forvente at opnå det resultat du ønsker.
Med en livsstilsændring kan du vedligeholde dit resultat i det lange løbe. Du kan komme langt med bare lidt forståelse for næringsindhold og aktivitetsniveau. Det er noget jeg vil vise og fortælle dig om, så du selv kan tage bedre valg resten af livet med.

Kostvejledningen starter med en indledende samtale, så jeg kan forstå dine nuværende kostvaner, og på baggrund af dette lave en kostplan der passer ind i dine ønsker, livsstil og målsætning. Jeg vil gerne understrege hvor vigtigt og afgørende det er for mig, at du får mad i hverdagen du kan lide at spise. Jeg vil gerne give dig redskaberne der skal til for at skabe succes. Med succes kan du også holde motivationen oppe.

Du kan med fordel kombinere kostvejledning med:
Øg dit aktivitet niveau med Personlig træning fitfysiq.dk/personlig-traening
For dig selv og spisevaner med Kropsterapi fitfysiq.dk/totum-kropsterapi
Find inspiration til opskrifter her https://www.facebook.com/fitfysiq