Totum Kropsterapi i Valby, Find ro og balance i dig selv - FIT FYSIQ

Kom i kontakt med din krop og psyke med Totum Kropsterapi, hvor der er fokus på det hele menneske.

Dette er en holistisk eller med andre ord en helhedsorienteret behandling, hvor der er fokus på årsagsbehandling, og ikke blot symptombehandling.

Kropsterapi er en fysisk behandling der består af forskellige metoder der går ind og aktiver kroppen til at helbrede sig selv og fjerne blokeringer. Målet er at forene krop og psyke. Når vi skaber rum for at kroppen kan afreagere, kan den få lov til at arbejde for dig. Kroppen er et komplekst system med meridianbaner, trykpunkter, nervebaner m.m. og derfor er behandlingen også en kombination af forskellige metoder så som:
– Pulserende massage
– Akupressur
– Åndedræts teknik
– Zoneterapi
– Lettere Ledfrigørelse

Alt hvad vi oplever både positivt og negativt, lagres i vores krop på forskelligvis. Hvor positive oplevelser kan give os fornyet energi, kan uforløste konflikter, stress, anspændthed og traumer sætte sig som ubalance og fysiske blokeringer i kroppen. På sigt kan disse oplevelser, ubalancer og blokeringer vise sig som skavanker og fysiske og psykiske problematikker, hvis der ikke bliver taget hånd om det.

Krop og psyke hænger sammen, og det skal vi huske i vores ellers travle hverdag. Kroppen skal have tid og plads til at restituere, bearbejde og frigive, så den kan hele sig selv indefra. Kroppen er fantastisk på den måde, at den kan kompensere for rigtig meget, men vi skal ikke tage den forgivet, for det er her problemerne kan opstå.

Problematikker kan f.eks. vise sig som:

Rygsmerter, Nakke & Skulderproblemer
Sorg
Gigt og Ledsmerter
Migræne
Stress, Angst og Depression
Allergi
Uro i kroppen og Søvnbesvær
Fordøjelsesproblemer
Traume
Særligt sensitiv og Sansestærk

Behandlingen foregår på den måde at du ligger på en briks med tæppe over dig. Typisk vil jeg starte med at lade dig finde ro i dig selv gennem åndedrættet hvor jeg guider dig. Dette bliver dit stå sted, som du vender tilbage til under behandlingen, hvis du føler spændinger eller smerter i kroppen. Jeg vil benytte mig af en kombination af behandlingsmetoder som tidligere nævnt med samtaleterapi, hvor jeg spørger ind til din tilstand og følelser du går i gennem under behandlingen. Jeg bevæger mig rundt om kroppen for at finde ud hvor du har mest brug for afspænding.

Efter behandlingen vil du føle dig let, afspændt, og ro i kroppen. Mange oplever de også føler bedre forståelse eller indsigt i deres situation, og træthed kan også forekomme, da kroppen er i gang med en healingsproces også efter behandlingen er slut.
For at komme i dybden med dine problematikker vil jeg efter behandlingen vejlede dig i, hvordan et videre forløb kan se ud.

Totum Kropsterapi kan kombineres med:
Reiki Healing
City of Light Krystal Healing

*Totum Kropsterapi erstatter ikke lægebehandling.