Reiki Healing i Valby, Find ro og balance i dig selv - FIT FYSIQ

Find ro og kom i kontakt med dig selv gennem Reiki Healing.

Giv din krop og psyke en pause og kom ned i gear med en rolig behandling, der hjælper dig med at få fornyet energi.
Reiki healing kan hjælpe på mange problematikker ved at styrke, berolige, oplade og balancere. Reiki healer alt på sin vej, og styrker dig i det du er god til, og hjælper dig med at slippe det der står i vejen for dig.
Med behandlingen kan du blandt andet få hjælp til :
– Stress
– Smerter
– Depression
– Støtter og styrker Immunforsvar
– Løsner spændinger
– Hjælper kroppen med at restituere

Med Reiki hjælper dig med at finde din indre styrke og komme i kontakt med krop, sind og sjæl. Du vil kunne opleve en øget bevidsthed og opdage dybere indsigter i dig selv.

Reiki betyder Universel Livsenergi og er en healingsteknik der blev genopdaget i Japan i starten af 1900-tallet.
Jeg er udlært hos en Reikimester som bruger den traditionelle form for Reiki som hedder Usui Shiki Ryoho Reiki, og kan dermed føre min mesterlinie direkte til Mikao Usui, der genopdagede Reiki i sin tid. 

Behandlingen foregår på den måde at du ligger på en brik fuldt påklædt. Under behandlingen vil jeg ligge mine hænder på nogle bestemte positioner på kroppen, som hjælper kroppen til at genfinde ro og balance.
Under behandlingen vil du kunne mærke en energi, varme og snurren i kroppen, som alt sammen er en del af healingsprocessen.
Efter behandlingen vil du komme tilbage til dig selv med en ro og harmoni, muligvis også afklaring og nye indsigter. For at komme i dybden med dine problematikker vil jeg efter behandlingen vejlede dig i, hvordan et videre forløb kan se ud. Ved konkrete problemtikker anbefales minimum 4 behandlinger indefor 7-10 dage for det bedste resultatet. Har du blot brug for mere energi og overskud i hverdagen kan 1-2 behandlinger gøre en forskel for dig. Ved kroniske tilstande vil der være tale om længere forløb. Reiki Healing har ingen bivirkninger.

Reiki Healing kan også kombineres med:
Totum Kropsterapi fitfysiq.dk/kropsterapi
Krystal Healing

*Reiki healing erstatter ikke lægebehandling.