Samtaleterapi | Psykoterapi | Selvudvikling Valby

💡 Er det tid til at få ryddet op i gamle mønstre og træde ud af skyggen?

🧡 Savner du et kærligt terapi rum hvor der plads til hele dig?

Velkommen til Soulness, din destination for samtaleterapi i Valby med en indsigtsfuld og støttende psykoterapeutisk tilgang til personlig udvikling. Jeg forstår, at livet kan præsentere udfordringer, der kan være svære at håndtere alene

Hvorfor samtaleterapi?

🌿 Samtaleterapi er mere end bare at tale. Det er en mulighed for at udforske dine tanker, følelser og adfærdsmønstre i et trygt og støttende miljø. Uanset om du står over for stress, angst, relationelle udfordringer eller livsændringer, kan samtaleterapi give dig redskaberne til at håndtere, bearbejde og overvinde disse udfordringer.

Hvordan foregår det?

🦄 Min tilgang til terapi er holistisk og psyko-spirituel. Jeg møder dig der hvor du er lige nu, og støtter dig på rejsen til selvudvikling. I terapien inddrager jeg bl.a. skyggearbejde, indre barn, drømmetydning, kunstterapi, mindfulness, energiarbejde, krop- og psyke sammenhæng m.m. Det er altid et ærligt og kærligt hjerterum, så det vil være i dit tempo og klarhed, vi lader os drage ud hvor der er inspiration, og med åben mulighed for at du kan møde dig sig dybere på (måske) en ny måde.
Du får bevidsthed på mønstre, overbevisninger, blokeringer, overlevelsesstrategier og indre narrativer.
Terapi processen kan være let, legende, rummelig, kærlig og kreativ i et trygt terapi rum, online eller walk & talk i naturen.

Om mig

ℹ️ Jeg studerer til Psykoterapeut, hvor jeg er på 2. år på Sjælsro, og til Clairvoyant rådgiver ved Marzcia Techau. Dertil har jeg arbejdet som selvstændig Totum Kropsterapeut siden 2020, og er også uddannet healer og mindfulness instruktør. De senere år har jeg i stigende grad specialiseret mig i at arbejde med kvinder inden for angst, stress, selvudvikling og særligt sensitivitet.
Med mine erfaringer, viden og kontinuerlige læring tror jeg på at skabe meningsfulde forandringer, og styrke dig til at leve et mere autentisk og opfyldt liv.

Skal vi starte din udviklingsrejse sammen?
Så kontakt mig få at få din første session eller introsamtale.

– Nikela Jo, Soulness