Akasha vejledning og healing i Valby

Er der noget der hindre dig i at leve op til din højeste vej og formål? Find ud af hvordan Akasha vejledning og healing kan hjælpe dig.

Vi har alle et sjæle arkiv med optegnelser over alt hvad sjælen har oplevet i gennem helt fra sin skabelse til nu.
I arkiverne kan du finde ud af hvad der er sket i dette og i tidligere liv som hindre eller blokere dig i at leve dit liv til fuldeste potentiale.
Jeg kigger bla. på:

  • Hvad der blokere og forhindre dig
  • Din sjæls kvaliteter og type
  • Sjælskontrakter og aftaler
  • Tilknytninger til negative sjælegrupper og negative astraler
  • Blokeringer i Aura og Chakra
  • Negative overbevisninger
  • Stråletype (du kan læse om stråletyperne her holismen.dk)
  • Specifikke temaer du måtte have m.m.

Sessionerne sker på skrift. Jeg tilgår dine sjælsarkiver efter du har afgivet information og spørgsmål. Når jeg har lavet sessionen og lavet clearingen får du det jeg har fundet tilsendt beskrevet på skrift. Herefter tager vi en samtale fysisk eller online, hvor du kan stille opfølgende spørgsmål på det fremsendte materiale og clearingen.

Du vil i forbindelse med din session også blive opfordret til at lave en 21-dages challenge som støtter dig i at flytte på de stagnerede energier, og de blokeringer der er blevet fjernet, så de ikke sætter sig igen. Denne challenge laver vi i fællesskab, så den passer til dig.

Du kan vælge mellem at få:

Generel Clearing: Her kigger jeg på hvilke blokering du har generelt og cleare dem. Det er bl.a. blokeringer i aura og chakra, og overbevisninger der ikke tjener dig længere. Dertil oplyser jeg også din sjæls- og stråletype. Pris: 2.000 kr.

Clearing plus 1-2 Temaer: Her får du den fulde pakke, hvor jeg ser både generelt på, hvad der blokerer dig, men også hvis du har 1-2 temaer eller spørgsmål som du ønsker jeg skal kigge på i dine Akasha Arkiver, så du kan f.eks. få svar på hvorfor du står i den situation du går, eller hvad der hindrer/blokerer dig. Dertil får du også information omkring din sjæls- og stråletype. Pris: 2.800 kr.

1-2 Teamer plus Sjæls- og Stråletype: Du får i denne løsning mulighed for at spørge specifikt på 1-2 temaer du ønsker at få kigget på i dine arkiver. Jeg cleare evt. blokeringer og overbevisninger, der skulle ligge til grunde for at du føler der hindret. Hertil får du også information omkring din sjæls- og stråletype, som du kan bruge til at forstå dig selv lidt bedre. Pris: 1.200kr.