Epigentisk sundhedstjek med krystalhealing
City of Light kodet krystaller

Denne healingssession tager udgangspunkt i nogle overordnet temaer, hvor jeg herunder spore mig ind på, hvilke områder du har ubalancer i. Jeg bruges højfrekvente krystaller kodet i energien fra galaksen Orion i 8. Dimension til at bringe rummelighed og balancering i lyskroppen. Krystalværktøjerne stiller ind på dit personlige DNA profil, og her finder jeg frem til hvilke ubalancer der er skabt i et område som kræver regulering her og nu.

Temaerne der testes/arbejdes med:

➡️ Forankring af dit fysiske DNA

➡️ Immunforsvar, undersøges om der er nogle Miasmer som hæmmer dit immunforsvar.

➡️ Hormoner, her kigges der på ubalancer af hormoner og signalstoffer.

➡️ Døgnrytme, optimering af søvn og døgnrytme samt søvnkvalitet.

➡️ Mave-Tarm, der scannes for årsager til fordøjelsesproblemer, genopretter mikrobemiljø, aktivere tarmbakterier.

➡️ Nervesystem, man kan have mange typer af sensitiviteter som på virker nervesystemet. Der bliver set på hvilke der især har indflydelse på dig, som skal balanceres.

➡️ Friesætning af følelser, der arbejdes med stagnerede følelsesmæssige tilstande og frigivelse af dem, da de ikke længere tjener dig.

Balancering sker på et epigenetisk niveau. Det går ind og arbejder med de gener, som du har behov for, men som ikke er aktive eller i ubalance. Der heles på stressfaktorer og programmeringer der uhensigtsmæssige. Du kan derfor også i nogle tilfælde føle dig tilskyndet til at ændre adfærd eller bevidsthed omkring nogle områder, da det vil tjene dig og din krop bedre.

Denne behandling laver jeg både fysisk og som fjernbehandling.