🌸 SOULNESS SELF-LOVE 🌸

Vil du prøve en ny behandling?

Jeg har sammensat en ny behandling som reflekterer min egen proces gennem langsomhed, jordforbindelse, selvkærlighed og balancering.

Soulness Self-love behandling er en kombination af ansigtsbehandlingen Gua Sha, og Meridian massage som man kender fra kropsterapi samt Cityof light krystalhealing.

Meridiansystemet er energibaner i kroppen, hvor vores Chi (energi) flyder igennem. Når der er blokeringer i dette energisystem kan det medføre smerter, spændinger og andre skavanker i kroppen. Energibanerne afspændes gennem tryk- og pulserende massage.

Gua Sha er en blid ansigtsbehandling hvor der bruges Gua sha rosakvarts sten. Dette aktiverer og stimulerer huden, og kan for nogen mærkes ud i resten af kroppen.

Formålet med Soulness Self-love er at skabe flow i dit energisystem, beroligelse af nervesystemet, frigive det der er er stagneret i kroppen, finde indre ro, harmoni og balance samt støtte dig i selvkærlighed.

Til behandlingen indrager jeg også krystalhealing med en kodet højfrekvent krystal der specifikt arbejder med dit meridian system samt en krystal jeg har kodet til arbejde med langsomhed, selvkærlighed, blødhed og jordbindelse.

Hvis du ønsker at arbejde videre med den specifikke ubalance i Meridiansystemet kan du tilkøbe en kodet krystal med hjem.

Soulness Self-love 75 min. behandling er for dig der er særligt sensitiv, føler stress, angst eller ønsker mere kropskontakt. Du vil kunne opleve mere langsomhed, nænsomhed, blødhed, selvkærlighed, ro og balance.

Glæder mig til at tilbyde og omfavne dig i det dybeste nærvær 🌸

Lys, Kærlighed og Soulness ✨

Nikela Jo

Anmeldelse af behandlingen:
Soulness self-love. Det her var lige hvad jeg havde brug for i dag!! Masser af kærlighed, blødhed og langsomhed.
I 75 min blev min krop påmindet, vist og undervist i mulighederne der åbner sig, når jeg møder og bliver mødt af livet blødt og kærligt. Jeg fik hjælp til at slippe vanen og trangen til at præstere og udrette det ene og andet.
Behandlingen støtter mig i at træne “væren”, som skaber fred, hvor der før var stress og gør mig være kærlig og rummelig. Nikela formår virkelig at skabe et rum der føles trygt og omsorgsfuldt ❤
Jeg går væk i dag med balsam til min sjæl, som minder mig om de dybder, der bliver tilgængelige når mit nervesystem mærker at jeg er tryg ❤
Det er SÅ undervurderet hvad blød, nænsom berøring gør for nervesystemet og sindets evne til slippe bekymringer, stress og højspændt “parathed”. Også var det i de smukkeste omgivelser i Soulness. TAK.
– Anneli