Gratis introsamtale - Holistisk terapi -

Dette er for dig der søger:

✅ Personlig udvikling gennem krop, sind og sjæl, og føler du sidder fast i din proces eller i en livssituation.

✅ Helhedsorienteret terapi hvor hele dig er i fokus, i et hjerterum der støtter dig i finde selvkærlighed.

✅ Frihed og indre dyb ro ved hjælp af fysisk balancering og mental harmoni.

✅ Følelsen af lys og lethed i livet, hvor du kan stå stærkt i dig selv.

✅ Positive overbevisninger og ændre negative narrativer/indre fortællinger.

Hver dag ser jeg klienter der sidder fast eller føler sig blokeret i at udleve deres bedste liv og fulde potentiale bl.a. pga. stress, angst, depression, sensitivitet, kropslige problematikker m.m.. I mine forløb dykker vi sammen ind til kernen og finder rodårsagen til din problematik på en kærlig og nænsom måde, så du selv kan følge med i dit eget tempo. Kroppen husker, derfor er min tilgang også meget kropsorienteret, så der kan skabes forløsning mentalt, kropsligt og åndeligt. Vi udforsker dine følelser og oplevelser og får sat ord på dem. Mit største ønske er at støtte dig på rejsen i at træde ud af skyggen, og ind i lyset hvor du er i kontakt med din sjæls længsler, og kan skabe dit liv frit for blokeringer og begrænsninger. Uanset om det er personlig udvikling eller spirituel vækst, så møder jeg dig der hvor du er.

Holistisk tilgang

🌿 Personlig Udvikling: Opdag dybere forbindelser mellem krop, sind og sjæl for at fremme indre balance og personlig vækst.

💆 Kropsterapi: Løs fysiske spændinger og skab harmoni gennem en kropsterapeutiske tilgange, der adresserer både kropslige og følelsesmæssige aspekter. Kropsterapi er en fysisk behandling der består af forskellige afspændende og balancerende metoder der går ind og aktiver kroppen til at helbrede sig selv og fjerne blokeringer. Målet er at forene krop og psyke.

🧠 Samtaleterapi: Arbejd med tekniker der udforsker tanker, følelser og adfærdsmønstre og støtter skabelse af positive ændringer i dit liv. Det kan bl.a. berører temaer så som indre barn, drømme, energipsykologi, indre parforhold, skyggesider, indre kritiker, kunstterapi m.m.

🧘‍♀️ Mindfulness: Denne praksis kan støtte personlig udvikling ved at hjælpe en med at være mere bevidst om ens tanker, følelser og handlinger. Det kan bidrage til at reducere stress, øge koncentrationen og forbedre forholdet til sig selv og andre ved at fremme selvkærlighed og nærværende tilstedeværelse. Gennem mindfulness kan man lære at reagere mere hensigtsmæssigt på udfordringer og træffe mere bevidste valg i ens liv.

🌈 Healing: Oplev balancering og fornyelse af krop og sind gennem kanaliseret energi, der styrker dit mentale, fysiske og følelsesmæssige velvære. Healing kan støtte dig i at øge din bevidsthed og opdage dybere lag af indsigter i dig selv. Healing kan hjælpe med at lindre smerter, spændinger og kroppen til at restituere.

Book en gratis 30 min. introsamtale

Få afklaring på hvordan holistisk terapi kan hjælpe dig. For at få et succesfuldt forløb kræver det en tillid og kemi. Du får her mulighed for at mærke efter om der er en god mavefornemmelse før du vælger evt. et forløb hos mig. Samtalen er helt uforpligtende. Den må ikke bookes samme dag som behandling. Du vælger selv om det skal være fysisk eller per. tlf ved at skrive det i noter når du booker din tid.


Vi har alle udviklingspotentialler og skaberkraft, så lad os sammen finde din.

👉 I mine holistiske terapi forløb hjælper jeg med:

Ensomhed
Sensitivitet 
Stress
Angst
Depression
Udbrændthed
Tankemylder 
Svigt
Sorg
Selvværd og Selvtillid 
Skyld og skam
Fysiske smerter og spændinger akut og kronisk
Migræne

Om mig

Mit navn er Nikela Jo, og jeg er bl.a. uddannet Totum Kropsterapeut, Healer, Mindfulness instruktør og har taget grundforløb i Tankefeltterapi. Dertil er jeg i gang med uddannelser til Psykoterapeut og som Clairvoyant rådgiver.
Jeg er passioneret omkring at støtte mine klienter i at stå stærkt i deres eget lys og komme hjem i dem selv, så de kan leve et liv med mere frihed og forbundenhed med krop, sind og sjæl. Min tilgang til mennesket er holistisk, dvs. at jeg arbejder helhedsorienteret. Derfor er alle mine behandlinger/forløb individuelle og skræddersyet til, hvor man står lige her og nu, og hvad man savner forløsning på for at komme videre i livet.
Min fornemmeste opgave er at skabe et trygt og sikkert hjerterum, hvor der er plads til hele DIG, og alt det der kommer med.
Jeg er selv særligt sensitiv, og kender alt for godt til følelsen af overvældende dage, der bliver udfordret af stress og ængstelighed. Dette arbejder jeg kontinuerligt med, og investerer i, ved at udvikle mig selv gennem uddannelser, kurser og terapi. Alt den viden og erfaringer ønsker jeg at dele ud af.
Min mission og livsformål er at flere kan finde samme frihed og kontakt til sig selv.
Soulness er mit hjerterum, og navnet er inspireret af ordende Mindfulness, Awareness og Soul, så kort sagt handler det om mere bevidsthed og mere sjæl.

Tag det første skridt mod en sundere og mere afbalanceret tilværelse! Kontakt mig eller book din gratis introsamtale og begynd rejsen mod et harmonisk liv 🌺


Her er hvad mine klienter fortæller:

Britta W. – ⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg er gennem et forløb hos Nikela. Kan kun anbefale hendes magiske hænder. 🙏🏽
At arbejde med egne problematikker i hovedet sammen med hende, samtidig med hun hjælper kroppen med at give slip, er en af de mest nænsomme former for terapi, bevidstgørelse jeg nogensinde har prøvet. Kombineret med hendes healinger, så bliver det ikke dybere/bedre.
Vil altid være hende evigt taknemmelig.

Ashley V. ⭐⭐⭐⭐⭐

Absolut et besøg værd — jeg har kroniske smerter og går fast hos Nikela, som hver gang møder mig med varme hænder, varme samtaler og en fantastisk behandling. Lækre lokaler, gode priser — 5/5 stjerner

Helle K. – ⭐⭐⭐⭐⭐

Efter at have været ramt af stress og de ting der følger med der, valgte jeg at opsøge Nikela. Jeg blev mødt af en smilende og imødekommende kvinde, som straks fik mig til at føle mig rolig og tilpas. Hun førte en igennem behandlingen og selvom det var en time i smertens tegn (på den gode måde) har det efterfølgende hjulpet mig med mine spændte skuldre, ømme lænd og stressede hjerne.
Jeg vil helt klart anbefale et forløb hos Nikela, og har haft flere besøg hos hende og fortryder det ikke.

Vibeke G. – ⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg kan varmt anbefale holistiske behandlinger hos Nikela Jo.
Hun er dygtig, imødekommende, dejlig at tale og være sammen med.

godt for bå Efter jeg har fået Totum Kropsterapi er det som om jeg svæver resten af dagen – det er helt fantastisk. Hun må have magiske hænder ✨️ og nu kommer jeg der regelmæssigt 🙂 det er godt for både krop og sjæl.


Adresse

Soulness
Ålholm Plads 3
2500 Valby

Tæt på busser og Ålholm st.
Gratis parkering i området.

Tlf: 28114343
E-mail: soulness@fitfysiq.dk