Opskrift på Vegetariske Protein kanelsnegle med Bananfyld
Her er der til 10stk. Vil du have dem veganske kan du erstatte honning med f.eks. kokossirup eller dadelsirup:
120g Hvedemel
70g Vegan Blend Vanilla Protein pulver, Bodylab
1 dl Soyadrik
1 tsk Kardemomme
1/4 pakke gær
0,5 dl vand
Rør gær op i lunken vand inden resten tilsættes. Lad dejen hvile/hæve i ca. 1 time inden du ruller den ud.
Fyld:
1 stk Banan
1 spsk Honning
1 spsk Kanel
Mos banan og tilsæt honning og kanel, rør godt sammen. Fordel på den udrullet dej. Skær rullen ud i 10 stk. Tryk hver snegl flade og lad det hvile i ca. 10-15min inden du kommer den i ovnen.
Bag i 15min i forvarmet ovn på 200 grader (alm. ovn).
Makro: Kcal 96 – Fedt 1g – kulhydrat 14g- Protein 6g.
Velbekomme.
Nikela Jo
FIT FYSIQ