Din Personlig træner og Kropsterapeut

Opskrift på Vegetariske Protein kanelsnegle med Bananfyld


Her er der til 10stk. Vil du have dem veganske kan du erstatte honning med f.eks. kokossirup eller dadelsirup:
120g Hvedemel
70g Vegan Blend Vanilla Protein pulver, Bodylab
1 dl Soyadrik
1 tsk Kardemomme
1/4 pakke gær
0,5 dl vand
Rør gær op i lunken vand inden resten tilsættes. Lad dejen hvile/hæve i ca. 1 time inden du ruller den ud.

Fyld:
1 stk Banan
1 spsk Honning
1 spsk Kanel
Mos banan og tilsæt honning og kanel, rør godt sammen. Fordel på den udrullet dej. Skær rullen ud i 10 stk. Tryk hver snegl flade og lad det hvile i ca. 10-15min inden du kommer den i ovnen.
Bag i 15min i forvarmet ovn på 200 grader (alm. ovn).

Makro: Kcal 96 – Fedt 1g – kulhydrat 14g- Protein 6g.

Velbekomme.
Nikela Jo
FIT FYSIQ