Lækker og nem Quesadilla du kan spise med eller uden kød. Nedenfor finder du opskriften på den veganske version.
Her får du nemlig protein fra bønner. Brug de grøntsagsrester du har tilbage (måske fra aftensmaden dagen før)
Opskrift til 1-2 personer (se evt. video i bunden)…
Ingredienser:
– 1-2 stk Tortilla – her bruges økologisk hvede tortilla fra Irma.
– 1 dåse Kidney beans- Lime
– Krydderier efter ønske- Frisk spinat
– Grøntsager, det kan være stegte eller ovnbagte, gerne rester fra aftensmaden dagen før for at undgå madspild.
– Frisk koriander- Revet ost
– Jeg bruger vegansk ost fra Simply V, kan købes i Irma.
How to:
– Dræn dåsen med kidney beans for vand og mos dem i en skål med salt, peber, lime og evt. andre krydderier efter ønske f.eks. chili eller paprika.
– Kom den ønskede mængde kidney beans på en tortilla og tilsæt i lag spinat, grøntsager, koriander og ost. Kom til sidst en tortilla på toppen. Bruger du kun 1 tortilla kommer du fyldet på den ene halvdel og folder den på midten.
– Steg på en medium varm pande til den er gylden på begge side.
– Skær ud i 4 dele og spis med lime og/eller guacamole.
Den ultimative comfort food
Velbekomme og håber det smager.
– Nikela Jo
FIT FYSIQ
0 Comments