Events i Soulness

Events i Soulness

Oversigt over kommende arrangementer:

23. Juni – Yoga for Hjerteåbning. Jeg har inviteret Gitte Mattern, som er Yoga instruktør, til at guide os ind i hjertet gennem Yoga. Så vil du gå sommeren i møde med en større forbindelse til krop og hjerte, vil jeg anbefale at du hopper på dette event. Jeg glæder mig til at guide dig i gennem en meditation til hjerteåbning. 

🧘‍♀️Yoga for hjerteåbning🧘‍♀️
Kom med på en blid og kærlig rejse ind i dit dybeste og dejligste kærlige hjerte. Endelig bliver der mulighed for at kombinere yoga og meditation i Soulness til dette helt ekstraordinære event.
👉Dette skal du vide: Yin yoga er en beroligende, blid udstrækkende og eftertænksom yoga stilart. Du guides i gennem en hjerteåbende session, hvor vi byder sommeren velkommen og arbejder med blide tryk på organerne samt de tilhørende chakraer. Strækkene er for alle både unge, ældre, folk i topform og dem der ikke er, da Yin yoga støtter dig til at blødgøre dit bindevæv. Derfor vil du opleve mere kropskontakt, mobilitet og frihed i kroppen. Dette er også med til minimere stivhed og skader i kroppen, da du vil have bedre bevægelighed og føling for kroppens tilstand.
Yin yoga bliver til denne session kombineret med meditation, så du kan komme helt ind til den dybeste ro. Dette er godt for både nervesystemet og sindet. Du vil her have mulighed for at restituere, og med meditationen genopdage dig selv i et kærligt hjerterum, hvor vi også kommer til at arbejde med at balancere chakra, skabe mere plads til dig i kroppen, og kontakt til hjertet gennem åndedrættet.

👉Dine instruktører: Gitte Borch Mattern, Uddannet Yin Yoga Instruktør, Mindfullness Instruktør samt Coach fra Life Mastery Academy v/Sussanne Wexø. Hun arbejder til dagligt i IT branchen, er mor til en pige på 7år, nyder at hygge og være kreativ eller læse en god bog. Sushi er livretten og ynglings farven er alle nuancer af lilla.Nikela Jo Khan, uddannet Kropsterapeut, Mindfulness instruktør, Healer samt studerer til psykoterapeut og clairvoyance rådgiver. Hun driver til dagligt Soulness, nyder at være i naturen, læser bøger om menneskets mange facetter, har fundet sin skaberkraft i at male på lærred og elsker farven blå af alle slags.

Dato: Søndag den 23. Juni kl 10.00-12.30.
Lokation: Soulness, Ålholm Plads 3, 2500 Valby.
Tilmelding: der er 6 pladser og du tilmelder dig ved at kontakte Soulness på mail, sms eller FB/IG.
Pris: 250kr
Medbring: tæppe, drikkedunk, yogablok (hvis du har).
Hjertelige hilsner ✨🩷
Gitte og Nikela Jo

27. Juli – Create+Calm – Kunstterapi møder Mindfulness. Til dette event inviterer jeg dig ind i roen, til skabning i roen og skabelse af roen. Uanset hvor øvet eller uøvet du er i at tegne, male, kreere osv. så er der en mulighed for dig at komme i kontakt med din skaberkraft og træne dit bevidste nærvær med det der er foran dig. Dette rolige nærvær træner vi så du kan tage den med dig videre ud i verden. Kunstterapien bruger vi også som middel til at skabe forløsning, bevidsthed og give udtryk for det der lige trykker på krop og sind. Jeg støtter dig gennem processen. 

Mere info følger…

10. August – Self-love med Aromaterapi.– Dette event er i selvforkælelsens tegn med aromaterapi. Min signatur behandling handler om selvkærlighed og blid nærvær, den samme energi tager jeg med ind til dette arrangement. Væk dine sanser, følelser og sind med æteriske olier og dufte. Der vil være mulighed for at dufte til mange nye æteriske olier, og der kommer også en udvidelse til hudplejeserien. Jeg deler ud af egne erfaringer, og du kan mulighed for at spørge til råds. Alt sammen økologisk og vegansk fra Primavera. Her du ønsker til olier, hudpleje, duftsten eller andet fra Primavera er du velkommen til efterlyse det.

Mere info følger…

Events – Privat eller erhverv

Skal du og veninder måske holde en hyggeaften, står det på familie wellness, personale pleje eller skal du på anden måde samle en gruppe der er har brug for behandling. Så er det muligt at booke mig til at komme ud og give kropsterapi, mindfulness eller healing, alt efter hvad i ønsker og passer til jeres behov.

Skal der ske noget anderledes der kan forkæle dig og dine nærmeste? Så kontakt mig ved at sende en mail, og fortæl lidt om fx. hvad du søger, kort beskrivelse af behov/event eller har af tema.

Er du interesseret i en Firmaordning? Så kontakt mig ved at udfylde kontakt formularen med en kort beskrivelse omkring jeres behov.