Din Personlig træner og Kropsterapeut

Hvem er FIT FYSIQ?

Hej kære læser og velkommen til min nye hjemmeside.
Mit navn er Nikela Jo og jer er stifter og ejer af FIT FYSIQ.
Jeg har været selvstændigt siden Juni 2019, og det er kun på tide denne side kommer til verden.

FIT FYSIQ er min drøm, som kom til verden på en lidt mere kedelig måde. Jeg er oprindeligt uddannet Logistikøkonom og Speditør, men efter at have arbejdet på kontor og fået prøvet mig af inden for den verden, så var det langt fra lykken for mig, og blev ramt af stress og en dyb frustration over, at jeg havde gjort alt rigtigt, men det var langt fra det liv jeg skulle og ville leve.
Jeg sagde mit job op og tog ud og rejste rundt i Australien og Asien. Da jeg kom hjem fra min rejser, startede jeg med det samme på Fitness institute. Mens jeg var ude at rejse, havde jeg besluttet mig for at gøre min hobby til mit arbejde. Personlig træner var jobbet for mig. Jeg afsluttede uddannelsen i Maj 2019, og startede FIT FYSIQ hurtigt op lige efter. Det var en langsom start, men jeg var endelig glad, for hvad jeg lavede og for at arbejde med nogle skønne og seje klienter. Dog følte jeg, at der manglende noget. Jeg ville gerne have en mere holistisk tilgang til min klienter og startede i November 2019 på Totum Kropsterapeut uddannelsen. Igen fandt jeg endnu mere glæde i mit arbejde, fordi uddannelsen har givet mig større indsigt og forståelse omkring balancering af krop og psyke. Med dette i bagagen kan jeg nu giver mine klienter et endnu bedre fundament til en livsstilsændring.

Udover at have noget uddannelse bag mig, har jeg også selv mærket på egen krop at skulle ændre min tilgang til livet. Gennem årene har jeg skulle gennem stress, angst, livsstilsændringer, overvægt og undervægt. Denne erfaring gør, at jeg ofte kan forstå, hvor mine klienter kommer fra, når de deler deres bekymringer, frustrationer, ulykke m.m. Min største ønske har altid være at kunne hjælpe mennesker, og jeg har endelig fundet vejen til hvordan jeg kan gøre det. Jeg er slet ikke i tvivl om, at fremtiden bringer på flere oplevelser, uddannelser og endnu mere forståelse for krop, psyke og sjæl, og jeg glæder mig til at kunne hjælpe så mange som muligt på baggrund af dette.
Denne blog vil jeg bruge til at dele mine historier, opskrifter og andre ting jeg finder motiverende og inspirerende gennem min FIT FYSIQ rejse.

Stærke hilsner,
Nikela Jo

Categories: Uncategorized