Blog - Spicy Hokkaido Suppe 🌶️

Vinteren er på vej… Det vil sige det er tid til uldsokker og suppe.

Du kan i hvert fald få varmen med denne opskift på vegansk spicy hokkaido suppe. Den er super nem at lave, og du kan evt. fryse den ned, hvis du ikke får spist det hele. Stop madspild 😁

Hvis du savner protein til suppen, kan du tilføje det du ønsker. Jeg har selv brugt Filet Pieces fra Hälsans Kök.
Jeg er ikke stor fan er suppe, men dette er en af de eneste jeg rent faktisk kan få ned uden tøven.

Denne suppe indeholder 57 kcal per 100g, eller 230 kcal per portion, hvis du laver den til 5 portioner som i opskriften.
Du kan også se nærmere omkring næringsindhold i vedhæftet fil.

Opskriften på Spicy Hokkaido Suppe får du herunder, men du kan også finde den som en fil du kan downloade og printe ud i bunden af siden.

Ingredienser

1 stor græskar, hokkaido

200 g gulerod, uspec., rå

200 g peberfrugt, rød, rå

40 g chili, rød, frisk

1 stor rødløg

10 g ingefær, rod, rå

3 mellem fed hvidløg, rå

1 tsk hvidløgspulver, Santa Maria

1 tsk paprika

1 tsk spidskommen, stødt

1 spsk olivenolie, ekstra jomfru, øko, Änglamark

1 stk grøntsagsbouillon, terning, øko, Änglamark

400 g kokosmælk, light, øko, Inspiring Food

1 spsk chili, tørret

1 tsk salt, bordsalt (jodberiget)

1 tsk peber, sort

Fremgangsmåde

Spicy Hokkaido Suppe

1. Skær hokkaido ud i tern uden skræl. 1 stor Hokkaido græskar svarer til mellem 900-1000g uden skræl.

2. Skær gulerod (valgt frit med eller uden skræl), peberfrugt, chilli, rødløg, ingefær (10g er ca. 2cm), hvidløg, krydderier efter ønske (dem der står er forslag) og kom det i en stor gryde.

3. Steg det på medium varme med olivenolie.

4. Tilføj vand så det dækker 2/3 del af grøntsagerne samt grøntsags bouillon. Kom ikke for meget vand i, du kan tilføje mere senere, hvis du vil have konsistensen mere flydende. Kog i ca. 25-30min.

5. Blend det hele i gryden med en stavblender.

6. Til sidst tilsættes kokosmælk, og lad det simre. Hvis du her ønsker den skal være tyndere i konsistensen kan du tilføje mere vand.

7. Smag til med salt og peber.

Der er nok til ca. 5-6 personer alt efter hvor store portioner man spiser. Du kan vælge at nyde den med en skive brød, græskarkerner, creme fraiche eller hvad du nu har smag for.

God fornøjelse med madlavningen og velbekomme 🌶️🌶️🌶️

OPSKIFT TIL PRINT/DOWNLOAD HER


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *