Blog - Universet har altid en plan

Når en dør lukker… så åbner universet en ny.

Jeg har været selvstændig siden Juni 2019. Lige fra start har det været turbulent med økonomien, navigere i hvordan man driver forretning, finde et flow i udvikling, også i min egen personlige udvikling osv. 

Det sidste halvandet år har jeg ved siden af mine klienter til træning og kropsterapi, også arbejdet som selvstændig konsulent/projektleder for en større virksomhed. Det startede med kun at skulle være et halvt år, men det udviklede sig, og de valgt at beholde mig lidt længere end planlagt. Altså det var også af egen fri vilje jeg blev der skal det siges ☺️ Jeg synes opgaven var sjov og udfordrende, da det drejede sig om sundhedsrelateret projekter, men det gav mig også en form for fast indkomst, hvor det hidtil har været ret svingende på trænings og kropsterapi klienter. 

Nu er det sådan at de for nogle uger siden har valgt at ansætte en ny i afdelingen, som skal sidde bl.a. med mine opgaver og min konsulent kontrakt bliver opsagt.

Da jeg lige fik det at vide var jeg ret chokeret, for havde aldrig set det komme ud fra de snakke jeg havde haft med dem, ej heller var det mit indtryk at de ville ansætte en ny så pludseligt, da de fornyeligt havde ansættelse stop. Udover chokket var jeg selvfølgelig også ked af det, men tror nu mest det kom af frygt for, hvad der nu skulle ske. Jeg skulle nu til at kaste boldende op, og finde ud af hvad der nu skal ske fremadrettet. 

Dagen efter jeg fik beskeden om opsigelsen af kontrakten, var jeg ikke længere ked af det, chokket havde fortaget sig, tværtimod fandt jeg faktisk en smule lethed i, at jeg ville vende det til noget positivt… Universet har en plan, og jeg kan ikke lade være med at tænke, at jeg skulle fokusere helt og aldeles på at udvikle min forretning – NU! Det er slut med at hvile på laurbærrene, ærmerne skal smøres op, der skal manifesteres og visualiseres mål og drømme. 

Jeg har i noget tid tænkt at jeg ville skabe et koncept der skulle kaldes EMPOWER YOURSELF, som lidt har været mit motto eller mantra i virksomheden fra start. Faktisk har jeg gået med ideen i snart 1 år. Det handler om finde din indre styrke og bruge den, med andre ord stå stærkt i dig selv gennem fokus på krop, sind og sjæl. Nu skal forløbet altså bare ud i verden, og det kan kun gå for langsomt. Jeg er selvfølgelig lidt nervøs for, hvordan det vil blive taget imod, men forløbet er bare så meget mig, og repræsenterer fuldstændigt, hvordan jeg gerne vil arbejde med mine klienter med træning, kropsterapi og healing. Der har været en mening med at jeg fornyelig (de sidste 4-5 måneder) har følt mig fuldstændigt aktiveret, kaldt og åben for ny læring og evner. I samme periode er jeg startet på en krystal healer uddannelse, taget Reiki 2, startet på Akasha vejleder og healer uddannelse, været på 6-ugers kursus i digital markedsføring og jeg er sikker på at der kommer mere endnu inden året er omme. 

Boldende er stadig i luften, og jeg står afventende og ser hvordan de lander, men i mellem tiden bliver jeg i mine positive tanker, mærker taknemmelighed for alt hvad jeg lærer, oplever og deler med andre og bliver i tilliden til at det hele nok skal gå. Tillid og troen på at det  hele bliver godt, er en energi jeg sender ud i universet, og hvis du tror på Law of Attraction, så skal universet nok arbejde på svaret til ens mål og drømme.

Mange døre er blevet lukket bag mig på vejen frem til hvor jeg er nu i dag, og det er tid til at åbne en ny. Det er tid til at komme tættere på mit sjælsformål og udleve det. Det er min tid nu til at skinne, og stå stærkt i hvad jeg laver. 

EMPOWER YOURSELF.

Lys og kærlighed✨💛

/Nikela Jo

Du kan læse mere om Empower Yourself forløbet her EMPOWER YOURSELF

Categories: Uncategorized

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *