Blog - Livet med Reiki healing

Ring Ring… ”Goddag, du har ringet til Den Universelle Livsenergi, hvad kan jeg hjælpe med?”

Det lidt det billede min Reiki Mester plantede ind i mit sind, da jeg skulle lære Reiki 2 for ca. en måned siden. På første del af indlæring (Reiki 1), lærer man at give healing, eller med andre ord man bliver indviet til at kunne kanalisere den universelle livsenergi, gennem håndspålæggelse på modtageren. Hertil lærer man også at give selvhealing, det vil sige healing af dig selv, hvilket er meget vigtigt, når du praktisere Reiki. Du skal først heale dig selv (lidt som at du forbedre eller opgradere dig selv til at kanalisere), herefter healer du dine familie, venner og nærmeste, herefter går du ud og giver healing til andre. Så fra at jeg tog Reiki 1 i Oktober 2020 og frem til Juli i år (2021), så har jeg gået og øvet mig med håndspålæggelse på alle, som ville være åben for at prøve det. Jeg brugte også en del tid på at meditere og lave selvhealing, så jeg kunne skabe de bedste forudsætninger for, at jeg være en god og åben kanal, men også for at åbne mig selv mere op for energien, ved at lære den at kende.

Når jeg praktisere selvhealing, ligger jeg mærke til hvilke fornemmelse jeg har i kroppen, hvordan føles det i sindet, hvilke tanker flyer igennem. Alt sammen signaler eller tegn jeg også hører mine klienter om, når de ligger på briksen, uanset hvilken behandling man får. Jo dybere kontakt man får med det indre, jo mere kan man også udvikle sig. Det er i hvert fald det jeg har oplevet. Det er som om det har været et springbræt eller en katalysator til at starte en større spirituel rejse. En nøgle jeg manglede til åbne en skjult eller glemt del i min sjæl. Der er en lang rejse forude, med alle de ting jeg gerne vil opleve og undersøge, men er det ikke det vi skal med livet? Gå på opdagelse for at forstå, lære og opleve? Det er det i hvert fald blevet for mig. Jeg har altid været fascineret og nysgerrig på at rejse og opdage, men nu er et af destinationerne på rejsen blevet et, hvor jeg skal grave dybere ind i mit indre, min sjæl, mit formål, mit væren. Det er helt vildt spændende, bevidsthedsændrende, og en rejse uden en endelig defineret ende.

På Reiki 2 lærer man at lave fjernhealing og husrensning uden at man skal være til stede. Det er her opkaldet til den universelle livsenergi træder ind. Via symbolerne man lære her åbner du op for/ringer til universet og fortæller, hvor den healende energi skal sendes hen. Jeg var i starten lidt skeptisk for hvordan det skulle fungere, jeg havde aldrig selv prøvet en fjernhealing, men som alt andet i den spirituelle verden, gik jeg ind til det med et åbent sind. Siden har jeg selv prøvet give og modtage fjernhealing, og jeg må sige min skepsis er så småt ikke eksisterende. Jeg mærker helt klart en energi, når jeg modtager den, man kan aldrig præcis sige hvad energien gør eller arbejder med, men du mærker det. Rettelse, du kan godt spørge dine guider om hvad energien arbejder med, men det er ikke altid du får svar 😊 Reiki arbejder ikke med dit egos behov for at vide hvad der foregår, men formidling og videresendelse af den universelle livsenergi. Det kræver en meget ydmyg tilgang til det. Du bliver nødt til at være i troen om at Reiki ved bedst, og du skal nok få den healing du har brug for.

En oplevelse fra den virkelig verden. Jeg gav en fjernhealing til et familiemedlem kort efter jeg havde taget Reiki 2. Personen havde aldrig prøvet det før, men eftersom hun stod overfor en operation hun var angstlig for tilbød jeg min hjælp og assistance med Reiki Healing. Jeg lavede en fjernhealing af kroppen, men også på situationen omkring operationen. Uden at gå for meget i detaljer, så oplevede hun allerede en forskel i hendes energi niveau lige efter fjernhealingen, hun fik en fornyet energi og følte sig mindre tynget, og på hospitalet dagen efter som var operationsdagen fik hun nogle gode nyheder til operationsprocessen. Så det resultatet hun havde gået og frygtet, som hun var informeret dagen forinden hun ville ende med, blev på dagen for operationen ændret til et resultat som hun var ganske glad og tilfreds med. Det var helt klart en dobbelt wauw oplevelse for begge parter (altså både for mig og for hende). Jeg kan jo ikke sige med garanti at det var healingen der ændrede det hele, men det var i hvert fald tankevækkende, og flere i min familie drager nu nytte af at få healing i ny og næ.😊

Jeg formår stadig at ligge en hånd på dem der vil modtage healing, når jeg kommer rundt omkring, også på dyr. Det er bare blevet så dyb en del af hvad jeg gerne vil gøre for andre. Hjælpe. Om det så er med Reiki eller ej, men det bliver ofte min go-to sammen med krystaller og kropsterapien. Det kan måske for nogen være angst provokerende at overgive sig på en måde til noget man ikke kan se, rør og i nogle tilfælde heller mørke/føle. Jeg har virkelig opdaget med mig selv, at jeg har lært at frigivet mit ego, behovet for at skulle have endeligt svar, og fundet ro i at bare stå ydmygt på sidelinjen og se hvordan det hele udfolder sig.
Det er befriende!

I lys og kærlighed ✨💛

/Nikela Jo


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *