Blog - City of Light

Jeg nævner ofte City of Light (COL) i forbindelse med krystal healingerne jeg tilbyder.

Så hvad er det her COL for en historie??

Billedet (fra The Secret Language of Light orakelkort) illustrerer hvordan jeg selv mere eller mindre ser det.

💛 Kort sagt er det et lysskib og et æterisk fælleskab af stjernefolk og væsner der er kommet til Jorden for at hjælpe os i overgangen til Den Gyldne Tidsalder (DGT) gennem Golden Ascension.Heri samarbejdes der for at tilbyde mennesket og jorden den bedste energi og frekvensbehandlinger, som er nogen af dem jeg arbejder med i min behandlinger. Krystalværktøjerne balancere og støtter mennesket i dets Golden Ascension og er kodet i de højfrekvente energier fra COL, hvor der arbejdes ud fra Golden Child Energy.

💛 Måske skal jeg også lige nævne kort hvad den DGT går ud på. Mennesket er i gang med en udvikling der sker ved at der højnes for den kollektive bevidsthed. Dette betyder vi aktivere nye bevidsthedslag som sker i takt med vores spirituelle udvikling. Med denne udvikling vil vi også få brug for nye behandlingsformer der kan følge med denne udvikling, heraf COL og krystalværktøjerne. DGT udfolder sig i 5. Dimension, hvor vi indtil nu har været i den 3. og 4. Dimensions bevidsthedslag. Golden Ascension er altså den opstigningsproces der sker her og nu gennem spirituel udvikling.

💛 De kodet krystalværktøjer bruger jeg b.la. til at lave healinger i 12 chakra systemet, lave Epigenetisk Sundhedstjek, balancering med Golden Child Energy (her arbejdes med temaerne: Love, Light, Peace, Focus og Power), Golden Implant Termination, gruppe fjernhealing og meget mere. Læs mere her: Krystal Healing

💛 Der er flere forskellige lysskibe og æteriske fælleskaber rundt om Jorden, hvor der formidles igennem. Jeg er i gang med en uddannelse (Golden Age Master Class) ved City of Light Skandinavien, hvor underviseren Charlotte Shanti har transmitteret og formidlet kodningerne, behandlingsmetoder m.m fra COL.
Du kan læse mere om COL og Golden Child Energy her www.city-of-light.dk . Du kan også købe de kodet krystaller på webshoppen eller gennem mig ved at sende mig en besked/mail.🦋

🌟 Hvis alt dette lyder lidt for spacey og Star Wars agtigt for dig, bare rolig du er ikke den eneste, se bort fra dette opslag og nyd det du får ud af behandlingerne. Det er i sidste ende det aller vigtigste.

Lys og Kærlighed ✨💛
/Nikela Jo

Categories: Uncategorized

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *