Soulness by Nikela Jo

Der har den senere tid været meget snak omkring Lions gate og højfrekvente energier.

Jeg er ingen ekspert i Astrologi, det vil jeg lade andre om, men min forståelse er at der sker noget helt særligt d. 8/8, hvor Sirius stjernen står tættest til jorden, og det sker i Løvens stjernetegn, heraf Lions Gate.

Det jeg har lært om Sirius er at det våger over 6. Dimension, og det er fra der formidles information til jorden om den hellige geometri.

Den sidste måned har jeg både været energetisk og fysisk syg, som jeg først forbandt med Ascension symptomer.

Det har stået på vekslende hovedpine, kvalme, propper i ørerne, svimmelhed, ekstrem træthed, udsving i vibrationer, manglende kontakt til krop, sind og sjæl. Det stod på ind til jeg blev fysisk syg med en rigtig slem forkølelse (det var ikke corona), men så aftog nogle af tidligere symptomer gradvist herefter indtil fornyelig, hvor jeg har mærket kraftig energi af kærlighed. 

Undervejs i alt det her fik jeg klarhed omkring hvad der egentlig foregik. Der var en underliggende proces, som var i gang, der arbejder med vores kollektive bevidsthed. Der var et skifte på vej i energien på jorden, men der banes også vej til mere hjerte og kærlighedsenergier. Det jeg var i gang med var at få afviklet og ryddet op i gamle overbevisninger, smerter, blokeringer, energier og få udrenset, så vibrationen eller frekvensen kunne højnes.

I dag er det den 8/8. For mig er det på flere måder en magisk dag. Jeg har under min uddannelse til City of Light Golden Age Therapist, med andre ord krystalhealer der arbejde med højfrekvente energier ☺️, (gen)fundet min kontakt til Lemurien, og heri også mærket magien bag 8 tals enerigen. For mig repræsenter 8 tallet bl.a. balance, kontinuerlighed, giv og modtag, ro, flow,  forenelighed, samarbejde og meget mere.

Jeg føler stor mulighed for at man i dag kan sætte nye intentioner og manifesterer det man ønsker. For mig er dagen en invitation til at mærke efter hvad der føles rigtigt, og hvilke behov man har dybest inde. Være bevidst og komme i kontakt til sjælen og højfrekvent energi.

Mærker du magien og energien i dag? 💫

Fred, lys, kærlighed og soulness

Nikela Jo 🌸


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *